ویزای دانشجویی استرلیا

تحصیل در استرالیا

استرالیا یکی از کشورهای مورد توجه بر اساس حجم بالای تقاضا برای مهاجرت و تحصیل میباشد که دلیل این امر سطح بالای شرایط تحصیلی و زندگی هم رده انگلیس و امریکا میباشد از طرفی استرالیا یکی از کشورهای قدرتمند در زمینه پزوهش ئ تحقیقات در زمینه پزشکی زیستی شیمی و ریاضی میباشد که تا کنون موفق به دریافت چندین جایزه نوبل شده است . سالانه چندین میلیون دلار بورسیه از طرف دولت استرالیا به داننشجویانن تعلق میگیرد که از این لحاظ شرایط تحصیل و اقامنت را بهبود میبخشد 8 دانشگاه از 100 دانشگاه برتر دنیا در استرالیا واقع شده است و دوره تحصیل در استرالیا از 7 تا 16 سالگی اجباری میباشد و به دو دوره اولیه و ثانویه تقسیم میشود

هزینه تحصیل در استرالیا سالانه حدود 60 میلیون تومان میباشد که بر اساس مقطع تحصیلی ممکن است کمی کمتر و یا بیشتر شود .

مقطع کارشناسی

برای ورود به این مقطع میباست مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی با نمره حد نصاب را داشته باشید که در صورت عدم حد نصاب بودن نمره دوره ای به عنوان دوره مقدماتی پیش از ورود به دانشگاه برای متقاضی برگزار خواهد شد علاوه بر این داشتن مدرک ایلتس با نمره 6 برای ورود دانشجویان به دانشگاه الزامی میباشد که اخیزا با ایجاد شزایطی از جمله ورود داننش اموزان 16 ساله به دوره های پیش از ورود به دانشگاه امکان ثبت نام با ایلتس 4.5 نیز فراهم شده است .لازم به ذکر است که طول دوره کارشناسی در دانشگاههای استرالیا 4 ساله میباشد

 

دوره کارشناسی ارشد

این دوره شامل دوره های 2 ساله میباشد که مستلزم ارایه مدرک ایلتس 6…..5 تا 7 جهت ورود به این مقطع میباشد

 

دوره دکترا :

برای ورود به این مقطع شما نیازمند ارایه مدرک ایلتس با نمره بالای 7 میباشید و علاوه بر این برای ورود به این مقطع مدارکی من جمله معرفی نامه استاد و ارایه مقالات علمی و رزومه مناسب و ارایه مدرک کارشناسی ارشد با معدل مناسب و از دانشگاه معتبر الزلمی میباشد

برای تحصیل در کشور استرالیا شما نیازمند دریافت پذیرش از دانشگاه و دریافت نامه تایید از دانشگاه مورد نظر هستید که میبایست کارهای زیر را انجام دهید :

  1. انتخاب رشته تحصیلی در دانشگاه و شهر مورد نظر
  2. درخواست پذیرش از دانشگاه مربوطه و چند دانشگاه دیگر
  3. دریافت نامه ااکترونیکی تایید و پذیرش درخواست

 

اقدامات لازم جهت صدور ویزا

ویزای تحصیلی استرالیا امکانات و مزایایی را در اختیار دانشجویان قرار میدهد  که شامل رفت و امد نامحدود به خاک استرالیا و همچنین کار نامحدود و امکان به همراه بردن خانواده و همسر میباشد

 

درخواست ویزای تحصیلی استرالیا بدون نیاز به حضور در سفارت و کاملا به صورت الکترونیکی و از طریق ارسال مدارک به ادرس ایمیل انجام خواهد شد

 

مدارک لازم جهت صدور ویزای تحصیلی استرالیا :

الف- دریافت پذیرش و/یا کمک هزینه تحصیلی (Scholarship)
ب- دریافت COE، بیمه دانشجویی و دیفر کردن
پ- تهیه مدارک لازم برای درخواست روادید دانشجویی
ت- ارسال مدارک
ث- دریافت شماره پرونده (File Number)، درخواست انجام آزمایش های پزشکی (Medical) و درخواست ارسال رزومه و طرح پیشنهادی (Proposal)
ج- بررسی امنیتی (Security check) و صدور روادید

پذیرش و کمک هزینه تحصیلی دانشگاههای استرالیا به این صورت است که شما ابتدا طی یک ایمیل مشخص جهت دریافت پذیرش رشته مورد نظر با د انشگاه مکاتبه خواهید کرد و پس از دریافت پاسخ و پذیرش از دانشگاه مورد نظر شما تنها تا زمان تعین شده فرصت خواهید داشت که فرم تاییدیه را پر نموده و مجددا به دانشگاه مورد نظر ارسال کنین

 

ب- دریافت(  CoE، بیمه دانشجویی و به تاخیر انداختن شروع درس (Defer

در این مورد نکته حایز اهمیت این موضوع میباشد که بعد از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر و پاخ ایمیل به دانشگاه و پر کردن فرم تاییدیه شما امکان انجام مابقی امور تنها در یک دانشگاه را خواهید داشت زیرا که سیستم جامع و همگانی اعطای بیمه و بورس به صورت سراسری عمل میکند و اجازه صدور از چندین دانشگاه را به شما نمیدهد /.

ااز طرف دیگر کلیه این اقدامات میباست قبل از شروع اقدامات جهت اخذ ویزای دانشجویی انجام شود .

تهیه مدارک

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای دانشجویی استرالیا به شرح زیر است

فرم که این فرم شامل اطلاعات شخصی و نام و نام خانوادگی و … است

main application

این فرم شامل اطلاعات شخصی اضافی تر و همینطور قصد شما از سفر به استرالیاست Additional personal particulars

Information

در این فرم لیست تمام سفرها یقبلی و مشخصات تمام اعضای خانواده درج میگرددAdditional Information Form

این فرم بیشتر اطلاعات مربوط به دانشجویان ارشد و دکترا قرار داده میشود و شسامل سوابق تحصیلی و کاری میباشد Supplement for Students

پردااخت هزینه صدور ویزا که توسط کریدیت کارت خود شما یا پرداخت شخصی در استرالیا انجام میشود

کپی برابر اصل گذرنامه و کپی از تمام صفحاتی که مهر سفرهای قبلی خورده است برای خود شخص متقاضی و تمام اعضای خانواده همراه متقاضی

ترجمه اصلی شناسنامه

4 قطعه عکس 3*4 ووو6*4

رزومه تحصیلی و شغلی

مدرک زبان تافل یا ایلس

ترجمه  مدارک تحصیلی متقاضی

ترجمه گواهی اشتغال

ترجمه کارت پایان خدمت یا معافیت

تمکن مالی به صورت انگلیسی که در این مورد شما حتی میتوانید تمکن یه روزه حساب خود را ارایه دهید و باید نشان دهنده توانایی پرداخت حداقل یک ساله هزینه های دانشجو باشد

مدارک ضامن مالی: دانشجویانی که با هزینه شخصی قصد ادامه تحصیل دارند باید مدارکی ارائه دهند که شخصی که دارای توانایی مالی کافی می باشد آن ها را در طول دوره تحصیلی از نظر مالی حمایت می­کند. این مدارک شامل کپی گذرنامه ضامن، مدارکی دال بر درآمد ضامن، نامه محضری از ضامن با آوردن نوع ارتباط ضامن با متقاضی روادید، دلیل ضمانت، مبلغ ضمانت و شرایط آن و همچنین نحوه حواله پول از طرف ضامن به متقاضی روادید هست.
ترجمه عقد نامه جهت متقاضیان متاهل

نامه استخدامی بعد تحصیلات توسط شرکت ایراانی که شان دهد شما بعد اتمام تحصیلات قصد بازگشت به ایران را دارید

نامه ای که روی مدارک گذاشته میشود و بعد از تو ضیحی مختصر درباره خودتان در مورد هدف از تحصیل و دانشگاه مورد نظر و ..توضیح میدهید Cover Letter

Australian Embassy -Tehran
Address: No. 2, 23rd Street, Khaled Eslamboli Ave, Tehran 1513934113, Iran
Postal Address: P.O. Box 15875-4334, Abas Abad, Tehran 1513934113, Iran
Telephone: +98 21 8872 4456
Fax: +98 21 8871 4121
Email: immigration.tehran@dfat.gov.au
Website: iran.embassy.gov.au

بعد از ارسال مدارک به سفارت استرالیا متن ایمیلی مبنی بر تایید مدارک ارسال خواهد شد و بعد ارز ان شما به مدت 4 هفته مهلت دارید تا ازمایش های پزشکی درخئواست شده را نزد پزشکانمورد تایید سفارت در شهر های تهران ..اصفهان ..شیراز ..مشهد انجام دهید ..در صورت شک و شبه در مدارک مترجم فارسی زبان سقارت با شما تماس تلفنی حاصل کرده و سوالات مربوطه برای تکمیل پرونده را خواهد پرسید

 

مرحله اخر بررسی امنیتی میباشد ککه پروسه 2 الی 3 هفته حتی تا یک ماه راد دارد که معمولا کار در نهاد های نظامی و ..و همینطور رد شدم ویزا از کشور های دیگر در این پروسه تاثیر گذار است که این کار توسط سازمان های اطلاعاتی استرالیا انجام میشود و به مامورین سفاررت و پروسه انجام کارها در کنسولگری مربوط نمیباشد

معمولا مامور پرونده بعد از دریافت جواب چک امنیتی و در صورت مثبت بودن جواب اقدام به صدور روادید می­کند. صدور روادید معمولا به وسیله ارسال ایمیلی از طرف مامور پرونده به متقاضی اعلام می­شود که این ایمیل حاوی یک نامه رسمی مبنی بر صدور روادید است. در این نامه تاریخ صدور روادید، تاریخ انقضاء روادید، آخرین تاریخی که متقاضی میتواند با استفاده از این روادید وارد استرالیا شود و همین­طور شرایط روادید (مثل اجازه کار، شرایط باطل شدن روادید و غیره) توضیح داده شده است.

ویزای استرالیا به صورت الکترونیکی میباشد و اگر خواهان دریافت برچسب در پاسپورت خود باشد میبایست هزینه 150 دلار پرداخت کرده و همینطور فرم پر شده diac رو به همراه داشته باشید