ویزای شینگن بلژیک

دریافت ویزای بلژیک

کشور بلژیک یکی از زیبا ترین و جذاب ترین کشور های اروپایی برای داشتن اقامت می باشد . این کشور بزرگ و زیبا و سلطنتی دارای تعادلات سیاسی و با ثبات بسیار بالا و اقتصاد و سیستم مالیاتی مناسب و نسبت به دیگر کشور ها پایین تر که دارای موارد زیادی از جمله معاف شدن و بخشیده شدن از دادن مالیات می باشد . در رتبه یکی از بهترین کشور ها در زمینه سرمایه گذاری می باشد . همچنین دارا بودن سطح زندگی بسیار بالا و جامعه ای سالم و ایمنی بالا همچنین میراث فرهنگی و تاریخی آن جزو یکی از خوش نام ترین ها و همچنین جذاب ترین کشور های دنیا نام گذاری شده است .

مدارک لازمه برای دریافت ویزای بلژیک

  1. اصل پاسپورت معتبر همراه با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور
  2. اصل پاسپورت باطل شده در صورت وجود
  3. فتوکپی از صفحه های 2 الی 9 پاسپورت و ویزا هایی که در 3 سال گذشته از جمله شینگن کانادا ، آمریکا ، استرالیا و …
  • به علاوه فتوکپی از صفحه های مشخصات و اعتبار برای بخش فروش
  1. اصل فرم ویزا به هماه امضا توسط شخص تقاضا دهنده
  • برای افراد دیگر در پاسپورت نیز به صورت اجبار فرم جداگانه امضا شود
  • فرم پاسپورت افراد زیر 16 سال باید توسط والدین یا قیم قانونی امضا شود
  1. کامل کردن فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  2. سه قطعه عکس 5.3 * 5.4 رنگی به همراه زمینه سفید و کاملا از رو به رو
  • عکس هایی که با شرایط بالا تطبیق نداشته باشند تحیل گرفته نخواهند شد .
  • لطفا از عکس هایی که اسکن شده و یا روتوش شده خودداری کنید .
  1. فتوکپی از تمامی صفحه های شناسنامه
  2. گواهی نامه اشتغال به کار ، روز نامه رسمی ، پروانه های کسب به نام مسافر و لیست بیمه کارکنان
  • در گواهی اشتغال به کار باید حتما نام و سمت مسافر ، میزان درآمد ها ، سابقه و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد .
  • برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی می باشد .
  1. رزومه به زبان انگلیسی نوشته شده که باید توضیحاتی درباره وضعیت خانوادگی ، سابقه های تحصیلی و شغلی و … به همراه امضا توسط مسافر
  • تمام اطلاعات در متن رزومه باید به صورت تشریحی نوشته شده باشد .

انواع ویزا های شینگن کشور بلژیک

قبل از درخواست دادن برای ویزا بستگی به هدف سفر باید نوع ویزا مشخص شود .

  • ویزای شینگن کوتاه مدت به صورت توریستی و تجاری
  • ویزای شینگن اقامت طولانی مدت به همراه اجاره اقامت موقت برای ادامه تحصیل
  • اجازه اقامت که ویزای نوع D
  • ویزای الحاق شده به خانواده پس از ازدواج ( همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشور های اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک )

نکته های بسیار مهم در هنگام سفر به بلژیک

  • درخواست ویزا به همراه مدارک ذکر شده باید حداقل یک ماه قبل از تاریخ تخمینی سفر ارائه شود .
  • مسافر بعد از گرفتن جواب مثبت ویزا رسید پرداختی هتل و بلیط خریداری شده را ارائه دهد .
  • تمامی دارنده های ویزای شینگن می توانند از کشور های دیگر عضو شینگن هم وارد بلژیک شوند .
  • همین طور درخواست هایی مورد بازرسی قرار می گیرد که مقصد اصلی سفر در منطقه شینگن کشور بلژیک باشد .

مدت زمان کافی برای درخواست ویزا

مدت زمان کافی برای درخواست ویزا بهتر می باشد که حداکثر 4 ماه و حداقل 4 هفته پیش از سفر اقدام شود .

هزینه درخواست ویزا

هزینه های ویزا کوتاه مدت همانند ویزای توریستی ، ملاقات با خانواده و یا تجاری 60 یورو می باشد و برای ویزای طولانی مدت یعنی ملحق شدن به خانواده و یا ویزای دانشجویی حدودا 180 یورو است . قال به ذکر است که در مواقعی که نتیجه درخواست این مبلغ قابل استرداد نخواهد بود .