ویزای چین

برای سفر به کشور کهن و بزرگ چین مانند خیلی از کشور های دیگر نیاز به ویزا دارید. اگر قصد سفر به صورت گروهی به این کشور را دارید حداقل تعداد نفرات شما باید پنج نفر باشد. زمان ورود و خروج اعضای گروه باید یکی باشد. مدت زمان اقامت و اعتبار ویزا در این کشور 1 ماه است. ویزای چین انواع مختلفی دارد که در ادامه به توضیح هر کدام از آنها می پردازیم.

معرفی کشور چین

چین از نقاط گردشگری جهان است که هر ساله مسافران زیادی را به خود جذب میکند. چین جز سه کشور بزرگ جهان محسوب می شود. جمعیت این کشور به بیش از 1.3 میلیارد نفر میرسد. این کشور در طول تاریخ پیشرفت های زیادی در زمینه های فرهنگی ، هنری ، آداب و رسوم و بخصوص تجاری و اقتصادی داشته است. این کشور دارای جاذبه های گردشگری زیادی است که مورد علاقه گردشگران است.

انواع ویزای چین

ویزای چین انواع مختلفی دارد که در ادامه به توضیح هرکدام میپردازیم.

  • ویزای تجاری چین (M): این نوع ویزا به مدت 3 ماه اعتبار دارد و شما میتوانید به مدت 1 ماه برای تجارت در چین اقامت داشته باشید.
  • ویزای تجاری : (F) اگر شما از آن دست از افراد هستید که برای تحقیق ، سخنرانی ، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی ، فن آوری و فرهنگی یا حتی کار آموزی قصد سفر به چین را دارید می بایست این نوع ویزا را تهیه کنید. لازم بذکر است که مدت اعتبار این نوع ویزا 6 ماه میباشد.پ
  • ویزای دانشجویی (X): این ویزا همان طور که از نامش پیداست جهت مطالعه و یا کارآموزی و برای مدت 6 ماه صادر می شود.
  • ویزای کار (Z): این نوع ویزا برای برنامه های تجاری و کاری و نیز مبادلات دانشگاهی صادر می شود . از این ویزا میتوان برای همسر متقضی و فرزندانش استفاده شود.
  • ویزای خدمه (C): این نوع ویزا برای افرادی که خدمه هواپیمای مسافرتی ، کشتی و یا قطارهای بین المللی می باشند صادر میشود.
  • ویزای روزنامه نگاری ( j-1 و j-2 ):

ویزای j-1 برای روزنامه نگار خارجی مقیم در چین و همسر و فرزندان وی صادر میشود. اما ویزای j-2 برای روزنامه نگار خارجی که جهت بازدید و همچنین پوشش خبری به چین آمده است صادر میشود.

  • ویزای ترانزیت (G): این نوع ویزا برای افرادی است که قصد ماندن در چین را ندارد بلکه تنها از چین عبور میکند تا به کشور ثالث بروند صادر میشود.
  • اقامت یا ویزای دائم (D): برای افراد خارجی که قصد اقامت دائم در چین را دارند صادر می شود.
  • ویزای توریستی (L): این ویزا برای گردشگری یا دیدن خانواده و برای یک مدت کوتاه و مشخص صادر می شود.

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا

  • اصل گذرنامه با اعتبار 6 ماه
  • دو قطعه عکس 3*4 رنگی
  • درخواست ویزای خانواده : شامل اصل دعوت نامه رسمی ، مدارک شغلی و یا گواهی تحصیلی دعوت کننده
  • درخواست ویزای سفر شخصی : اصل دعوت نامه رسمی از یک واحد ماز چینی
  • درخواست ویزا برای سفر گروهی: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی توسط واحد مجاز چینی

 

سفارت چین در ایران

آدرس: تهران – خیابان موحد دانش (اقدسیه) ، روبروی آتش نشانی

تلفن: 1- 22291240(021)

وب سایت : ir.chineseembassy.org