ویزای شینگن اتریش

سفر کردن به کشور زیبای اتریش نبازمند به دریافت ویزای این کشور پهناور می باشد . برای دریافت و اخذ ویزای اتریش باید مدارک مورد نیاز سفر خود را همان طور که سفارت نیاز دارد آماده کرده و برای تعیین وقت با ما تماس حاصل فرمایید و پس از دریافت نوبت به همراه مدارک خود به سفارت اتریش بروید .

**** نکته مهم :اگر مدارک شما برای ویزای شینگن کامل نمی باشد با شماره 43397-021 تماس بگیرید تا در تکمیل مدارک شما را یاری نماییم.****

بخش کنسولگری سفارت خانه اتریش

 

بخش کنسولگری سفارت خانه اتریش در روز های یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 09:00 الی 12:00 و همچنین ساعت 13:30 الی 15:00 به وقت تهران می باشد . همچنین به صورت حضوری از ساعت 09:00 الی 12:00 آماده خدمت رسانی به مسافران عزیز می باشند .

تحویل گذرنامه ها و مدارک تایید شده

برای دریافت کردن گذر نامه ها و اسناد و مدارک تاییده شده خود از سفارت اتریش می توان از ساعت 14 تا 14:30 به این مرکز مراجعه کرده و یا می توانید به اطلاعات درج شده بر روی قبض یا رسید خود مراجعه کنید .

هزینه اخذ ویزای اتریش

  • 60 یورو هزینه ویزای شینگن
  • 35 یورو برای کودکان 6 تا 12 سال
  • کودکان زیر 6 سال رایگان
  • 100 یورو ویزای اقامت بین 91 و 180 روز
  • 76 یورو صدور گذرنامه اتریشی و 40 یورو تایید مدارک

12 مدرک که داشتن آنها مساوی است با ویزای اتریش چیست ؟

برای اخذ وبزای توریستی اتریش لازم است هنگام مراجعه به سفارت مدارک گفته شده در متن زیر را به همراه خود داشته باشید :

  • فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد .
  • دو قطعه عکس رنگی که طی 6 ماه اخیر گرفته شده باشد و به اندازه 3.5 * 4.5 سانتی متر باشد .
  • پاسپورت معتبر

. پاسپورت حداقل 3 ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده اعتبار داشته باشد .

. پاسپورت حداقل 2 یا 3 صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن حداکثر 11 سال گذشته باشد .

  • کپی گذر نامه متقاضی یعنی از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته
  • مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد در صورت موجود بودن و اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
  • بیمه نامه مسافرتی ( با پوشش حداقل 30.000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت )
  • رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شتایید شده یعنی تاییدیه آنلاین هتل غیر قابل قبول می باشد .
  • بلیط سفر رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز

توضیحات کامله : اصولا ارائه بلیط قطعی خیداری شده الزامی نیست .

  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی به طور مثال صورت وضعیت حساب های بانکی و تاییدیه بانکی

. ارائه دادن مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد که در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .

  • در صورتی که تقاضا کننده در اختصاص مورد 9 مدارک کافی را راده ندهد و سفر توسط آژانس های مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شده باشد ارائه دعوت نامه یا تعهد نامه الکترونیکی توسط آژانس های مسافرتی اتریشی الزامی است .
  • مسافرانی که هنوز به سن قانونی خود نرسیده باشند و قصد تنهایی سفر کردن را داشته باشند تحویل رضایت نامه محضری والدین یا قیم قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه به زبان آلمانی الزامی می باشد .
  • هزینه رسیدگی به درحواست ویزا 60 یورو می باشد که کودکان 6 تا 12 سال 35 یورو و همچنین زیر 6 سال رایگان می باشد باید به یورو پرداخت و لازم به ذکر است که وجه پرداختی در صورت رد درخواست بازگشت ندارد .

مدارک درخواست ویزا به صورت زیر می باشد :

رعایت نکردن این موارد باعث به رد درخواست شده و تقاضا کنندگان دیگر در الویت قرار گرفته می شوند .

  • پاسپورت
  • فرم درخواست + عکس 3.5 * 4.5
  • کپی از بلیط و رزرو هتل
  • دعوت نامه یا تعهد نامه
  • ریز پرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بانک
  • فیش حقوقی معتبر
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی نامه ثبت شرکت یا پروانه کسب و حتی پروانه مطب
  • سند ملکی
  • شناسنامه
  • کپی بیمه

 

سایر اطلاعات مهم درباره اخذ ویزای اتریش

تمامی مدارک ارائه شده باید به زبان آلمانی ترجمه شود .

سفارت خانه ها حقی را برای خود نگه می دارند که در موارد به خصوصی که علاوه بر مدارک گفته شده مدارک دیگری را از تقاضا دهنده گرفته و یا متقاضی را برای مصاحبه کامل کننده پرونده به سفارت دعوت خواهند کرد .

غیر از مدارکی که از متقاضی درخواست شده مدرک های بیشتر و دیگری را ارسال نکیند .

همه مدارک حتما باید با شخص درخواست دهنده تحویل داده شود .

فرم های درخواستی حتما باید 13 تا 14 روز قبل از تاریخ پیش بینی شده سفر تحویل داده شود .

صدور ویزا تضمین دهنده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریس نیست . همچنین به وقت گذر از مرز دلیل هایی بر عدم پذیرش یا اخراج به وجود بیاید امکان باطل شدن ویزا و اجازه ندادن ورود وجود دارد . صادر شدن ویزا برای انجام دادن کسب و کار به جز در چارچوب سفر های تجاری نخواهد بود .