ویزای هند

ویزاهای مختلفی از طرف هند برای مسافران صادر می شود. شما با توجه به نوع فعالیتی که میخواهید در هند انجام دهید ویزای خود را درخواست میکنید. ممکن است برای شما این سوال پیش بیاید که هند چه نوع ویزاهایی را صادر میکند؟ یا اینکه برای درخواست ویزای مورد نظرتان چه مدارکی لازم دارید؟ برای صادر شدن ویزا باید به کجا مراجعه کنید؟ اینها همه سوالاتی است که ممکن است ذهن شما را به خودش مشغول کند . اما نگران نباشید چون که ما امروز قصد داریم به تمام این سوالات پاسخ دهیم. پس با ما همراه باشید.

هند در یک نگاه

هند را همه به تعدد اعتقاداتشان میشناسند.در این کشور افراد زیادی با فرهنگ ها و اعتقادات مختلف در کنار یکدیگر زندگی میکنند.کشور هند دارای معابد زیادی می باشد . این معابد در کنار ساختمان های مدرن خانه گزیده اند. هند با یک ششم جمعیت دنیا سرزمینی بزرگ و فراموش نشدنی می باشد. این کشور دارای روستاهای زیادی است که چندیدن سال است تغییری نکرده است.شهر بمبئی از شهرهای مدرن هند محسوب میشود.هند سرزمین تارخ و تنوع فرهنگ است. هر نقطه از آن بیان گر گوشه ای از تاریخ و فرهنگ مختلفی است که در طول تاریخ شکل گرفته است.هند رتبه چهارم اقتصاد جهان را داراست. از همین رو یکی از مطلوب ترین مقاصد برای سرمایه گذاری خارجی (FDI) محسوب می شود.از لحاظ فناوری و حوزه هایی از قبیل پوشاک ، دارو ، مخصولات شیمیایی و جواهرات توانایی بالایی دارد.

انواع ویزای هند

هند سه نوع ویزا صادر میکند که در ادامه تین سه نوع ویزا را توضیح میدهیم.

  • ویزای توریستی

این ویزا همانطور که از اسمش پیداست برای افرادی که قصد گردشگری در هند را دارند صادر میشود.این نوع ویزا به دارندگانش اجازه اشتغال و یا اقامت دائم را نمیدهد.ویزای توریستی هند بصورت 1 ماهه در تهران صادر شده و امکان تمدید در هند وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز برای این ویزا
  • شناسنامه
  • گذرنامه دارای 6 ماه یا بیشتر اعتبار داشته باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی 4*6
  • بلیط رفت و برگشت به مقصد هند
  • رزرواسیون هتل برای مدت اقامت
  • ویزای دانشجویی

این ویزا برای متقاضیان ادامه تحصیل در هند صادر می شود. این ویزا در دو نوع student visa و research visaصادر می شود. Student visa برای مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و… صادر می شود.

مدارکی که برای دریافت ویزای دانشجویی باید به سفارت خانه بدهید عبارتن از:
  • اصل پاسپورت
  • عکس 4*3
  • اصل ریز نمرات کارشناسی برای مقطع ارشد و ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی
  • تعهد نامه محضری ترجمه شده یکی از والدین به منظور تقبل هزینه تحصیلی شما در هند
  • فرم ویزای توریستی
  • فرم ویزای دانشجویی

شما برای دریافت ویزا به سفارت مراجعه کرده و در آنجا یک مصاحبه از شما گرفته می شود. پس از انجام مصاحبه و بررسی مدارک ویزای شما طی چند روز بعد به شما تحویل داده می شود. دانشجویان دکتری میتوانند خانواده خود را با استفاده از ویزای ایکس آنها را با خود همراه کنند.

  • ویزای کنفرانس هند(Conference Visa):

این ویزا برای شرکت در سمینار و یا کنفرانس علمی صادر می شود. مدارک مورد نیاز برای این نوع ویزا عبارتند از:

  • کپی از درخواست ویزا
  • دو قطعه عکی 4*6
  • پاسپورت به همراه گپی از تمام صفحات آن
  • دعوت نامه از برگزار کنندگان کنفرانس
  • معرفی نامه از طرف سازمان ایرانی

سفارت هند در تهران

آدرس : تهران ، خیابان شهید مطهری ، خیابان میرعماد ، پلاک 46

تلفن : 5 – 88755102 (021)