ویزای دانشجویی انگلستان

کشور انگلیس جزو مجموعه بریتانیا از جمله کشورهایی میباشد که از لحاظ سطح علمی و پژوهشی جزو کشوهای قدرتمند و دارای رتبه های برتر در دنیا و در بین جوامع علمی و پزوهشی میباشد که دارای دانشگاههی برتری همچون کمبریج و اکسفورد است که هر ساله جزو دانشگاههای اول تا سوم دنیا در کنار دانشگاههای قدرتمندی همچون هاروارد عنوان میشود که اخیرا و در سال 2018 مجله تایمز دانشگاههای انگلیس را به عنوان برترین دانشگاه ها در زمینه پزوهشی و تحقیقاتی عنوان کرده است .

تحصیل در کالجها و دانشگاه های انگلیس

تحصیل در انگلستان از سن 5 تا 16 سالگی به صورت رایگان و اجباری میباشد که دولت انگلیس تمام هزینه های تحصیلی را پرداخت خواهد کرد به جز در مواردی که والدین تمایل به تحصیل قرزندان خود در مدارس خصوصی داشته باشند که در این صورت پرداخت هزینه به عهده والدین خواهد بود .

دوره های تحصیلی در انگلستان به صورت 3 ترم در سال میباشد که ترم اول از سپتامبر تا دسامبر و ترم بهار از ژانویه تا مارچ و ترم تابستان که از اوریل تا جولای میباشد

کلیه متقاضیانی که خواهان دریافت ویزای تحصیلی انگلستان میباشند میباست برای درخواست ویزای اقدام کنند .

ویزای tier4

ویزای تیر 4 به دو دسته تقسیم میشود :

  1. Child tier 4 برای کودکان 4 تا 17 سال
  2. General tier 4 برای 17 سال به بالا

برای دریافت ویزای زیر 18 سال شرایط زیر الزامی است

نامه پذیرش از مدرسه در کشور انگلستان ( ۲۰ امتیاز )

تمکن مالی مناسب و نامه بانکی ( می تواند به نام والدین و سرپرست وی باشد ) ( ۱۰ امتیاز )

نامه سرپرستی و رضایت والدین

فرد برای تحصیل باید ۳۰ امتیاز دریافت نماید .

 

ویزای Tier 4 (general) visa

برای دریافت این ویزا شرایطی مد نظر می باشد  و این ویزا امتیاز بندی است:

نامه پذیرش تحصیلی ( ۲۰ امتیاز )

تسلط بر زبان انگلیسی در سطح ایلتس ۴ ( ۱۰ امتیاز )

تمکن مالی مناسب و نامه بانکی ( ۱۰ امتیاز )

فرد برای تحصیل باید ۴۰ امتیاز دریافت نماید .

برای صدور این ویزاها میبایست مانند صدور ویزای شینگن مبلغ مورد نظر از سه ماه قبل در حساب گردش پیدا کند .

در این ویزا کشور انگلیس شرایط خاصی را در نظر گرفته است که شامل حضور والدین با ویزایی تحت عنوان گاردین میباشد .که با این ویزا والدین کودک اجازه کار فول تایم و تحصیل را خواهند داشت و نیاز به ارائه مدارک من جمله 6 قطعه عکس ..پاسپورت ..سند ازدواج و شناسنامه همراه ترجمه این مدارک میباشند .

برنامه ( GCSE  ( General Certificate Secondary Education

این برنامه دوره متوسطه ( معادل سال اول و دوم دبیرستان ) می باشد و برای دانش اموزان ۱۳ تا ۱۶ سال میباشد که قدرت ورود به دوره را دارند  که در صورت کسب نمره حد نصاب دانش آموزان اجازه ورود به دوره قبل دانشگاه را خواهند داشت.

A level

این سطح در واقع دوره دو ساله قبل از ورود به دانشگاه میباشد که دانش اموزان با توجه به دروس انتخابی خود این در این دوره شرکت کرده و پس از کسب مهارت های لازم و قبولی در امتحانات اماده ورود به دانشگاه خواهند شد .

FOUNDITION

دانش آموزان از سن حداقل ۱۷ سال می توانند وارد این دوره گردند ، برای ورود به این دوره داشتن مدرک زبان در سطح ایلتس ۵.۵ و همینطور مدرک دیپلم با نمرات خوب الزامی است .

تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاههای انگلیس :

مقطع کارشناسی 3 ساله میباششد که در این مقطع دانشجویان اجازه کار به مدت 10 ساعت در هفته را دارا میباشند و برای ورود به این مقطع داشتن مدرک ایلتس 5.5 الی 6 الزامی میباشد که در صورت نداشتن مدرک زبان دانشجویان ابتدا باید به کالج های زبان رفته و بعد از گذراندن دوره و تکمیل زبان وارددانشگاه شوند

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد :

در این مقطع نیازمند داشتن مدرک زبان 6.5 میباشید و در این مقطع اجازه کار تا 20 ساعت در هفته وجود دارد و دوره یک ساله میباشد و همینطور امکان به همراه بردن همسر و فرزندان وجود دارد

تحصیل در مقطع دکترا :

در این مقطع دانشجویان میباست مدرک زبان ایلتس 7 داشته باشند ..این دوره 3 ساله است و قبل از ان یک دوره شش ماهه به عنوان  برگزار خواهد شد در این مقطع دانشجویان اجازه 30 ساعت کار در هفته را دارا میباشند و همچنین میتوانند همسر و فرزنداان خود را به همرا ببرند PRE PHD